Viajes Corazón, S.L.

CIF:B38935854

Viajes Corazon s.l staat geregistreerd bij de Gobierno de Canarias als Intermediador Turistico Nr: 0003190.1 en bevoegd om een boeking tot stand te brengen tussen een huurder en verhuurder van een vakantiehuis.

Het is wettelijk verplicht om de volgende informatie te vermelden: Viajes Corazon s.l. biedt geen viajes combinadas (pakketreizen) Hojas de reclamaciones (klachtenformulieren) staan ter beschikking op werkdagen van van 10 uur tot 13 uur, CalleTaburiente 6, 38750 El Paso. Telefoon 0034-922485718 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oceaanzicht staat op de Canarische Eilanden geregistreerd als intermediador turistica

Viajes Corazón, S.L.
C.I.F. B-38935854
C/Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma (Tenerife)
Tfno: 922485718Intermediador turístico con nombre commercial Oceaanzicht y numero: I-0003190.1

 

Viajes Corazon s.l. es un Intermediador turístico que se limita a concluir contratos en nombre y por cuenta del Usuario por un lado y del Prestador del Servicio por otro. 

Viajes Corazon s.l. no es responsable por el incumplimiento o cumplimiento exacto y diligente de las prestaciones que forman parte de dicho contrato entre el Prestador del Servicio y el Usuario.
Debido a que el Usuario es el que contrata con el Prestador del Servicio, cualquier reclamación o consulta relativa al servicio deberá dirigirse contra el Prestador del Servicio.


Ofrecemos los siguientes servicios y actividades:
www.lapalma-oceaanzicht.nl
www.lapalma-wandelen.nl
www.lapalma-virtualtour.nl
www.lapalma-rondreis.nl
La Palma nieuws en informatie

Si tiene alguna duda o desea información sobre nuestros servicios y/o actividades no dude en contactarnos:
e-mail address: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Somos Siepko Wenning y Marie Anne Oude Alink.


Viajes Corazón, S.L.

C.I.F. ESB-38935854
C/Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma (Tenerife)
Tfno: 922485718

Viajes Corazón is gespecialiseerd in het organiseren en bemiddelen van vakantie op La Palma.
Oceaanzicht is een legale activiteit en staat geregistreerd bij de Gobierno de Canarias onder nummer I-0003190.1

Viajes Corazón biedt de volgende websites en activiteiten:
www.lapalma-oceaanzicht.nl
www.lapalma-wandelen.nl
www.lapalma-virtualtour.nl
www.lapalma-rondreis.nl
La Palma nieuws en informatie

e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Neem kontakt met ons op voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Siepko Wenning en Marie Anne Oude Alink.

Lees ook de voorwaarden.

Disclaimer

Informatie voor bezoekers aan de websites www.lapalma-oceaanzicht.nlwww.lapalma-wandelen.nl, www.lapalma-rondreis.nl en www.lapalma-virtualtour.nl, www.lapalma-info.nl.

Oceaanzicht.nl wordt op La Palma vertegenwoordigd door Viajes Corazón, S.L. en staat ingeschreven bij Agencia Tributaria onder nummer: B38935854. De naam Viajes Corazón, S.L. is wettelijk geregistreerd in het Registro Mercantil Central. De Sociedad Limitada Viajes Corazón heeft twee leden te weten: Marian Oude Alink en Siepko Wenning die tevens zorg dragen voor de organisatie op La Palma. Viajes Corazón heeft zijn thuisbasis in Spanje op het Canarische eiland La Palma, en kan daardoor zijn gasten ter plaatse van dienst zijn.

Via de websites www.oceaanzicht.nl en www.lapalma-oceaanzicht.nl kan een vakantiehuis op La Palma worden gereserveerd. Tevens kan Viajes Corazón bemiddelen bij de huur van een auto, het zoeken van een voordelige vlucht naar La Palma en het organiseren van excursies.

Overmacht
De websites www.oceaanzicht.nl , www.lapalma-oceaanzicht.nl, www.lapalma-rondreis.nlwww.lapalma-wandelen.nl, www.lapalma-info.nl zijn met veel zorg gemaakt. Helaas hebben we niet altijd de omstandigheden in de hand. Het zal niet de eerste keer zijn dat er op La Palma zonder aankondiging bouwwerkzaamheden worden begonnen in de directe omgeving van een vakantiehuis. Viajes Corazón kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor overlast door onvoorziene bouwwerkzaamheden in de directe omgeving van het vakantiehuis.

Wanneer door brand, bouwwerkzaamheden, verkoop, storm- en of waterschade de geboekte accommodatie niet beschikbaar zal zijn of wanneer er wordt voorzien dat er door onvoorziene omstandigheden niet kan worden genoten van de beloofde rust en comfort kan Viajes Corazón hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Wel zal Viajes Corazón daarover de klant al voor komst informeren en zich inzetten om een vergelijkbaar alternatief aan te bieden. Wanneer het alternatief niet wordt geaccepteerd is het ontbinden van de boeking mogelijk en vindt restitutie plaats van het aanbetalingsbedrag.

Technische apparaten kunnen defect gaan. De eigenaar van het geboekte vakantiehuis zal alles in het werk stellen om z.s.m. het ongemak te verhelpen. Helaas is op La Palma de directe reparatie van technische apparatuur niet altijd direct mogelijk. Viajes Corazón kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

Voor meer informatie over annuleren verwijzen we naar de voorwaarden.

Algemene informatie op de website
De algemene informatie op de website www.lapalma-oceaanzicht.nl, www.lapalma-wandelen.nl en www.lapalma-virtualtour.nl is er voor iedereen die zich voor aankomst op La Palma zo goed mogelijk wil oriënteren, en om op basis van deze informatie een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken om de vakantie op La Palma tot een succes te maken. Echter kan het voorkomen dat er in de algemene informatie feiten alweer achterhaald zijn. Viajes Corazón is niet aansprakelijk voor deze fouten of onjuistheden. Wel doen we onze uiterste best om alle informatie up to date te houden. Mocht je tijdens de vakantie op La Palma foutieve informatie zijn tegengekomen dan horen we dat graag!

Links
Om aan de lezer van de genoemde websites www.lapalma-oceaanzicht.nl, www.lapalma-wandelen.nl , www.lapalma-rondreis.nl en www.lapalma-virtualtour.nl extra informatie te verstrekken hebben we links toegevoegd. Viajes Corazón is niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ter zake van de juistheid en volledigheid van (de inhoud van) deze websites.

Bescherming intellectueel eigendom
De namen Oceaanzicht en Viajes Corazón zijn wettelijk beschermd. De informatie op de website is uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium en/of voor gebruik voor commerciële doeleinden is zonder toestemming van Viajes Corazón niet toegestaan.

Bescherming privacy
Alle naar Viajes Corazón verstuurde gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor het organiseren en boeken van de vakantie naar La Palma.

Roken
Het is in Spanje verboden om te roken in hotels, appartementen en vakantiehuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version