Vakantie boeken naar La Palma via Oceaanzicht.nl 

Viajes Corazon s.l. 
Calle Taburiente 638750 El Paso,
La Palma (Ten)Spanje
B38935854

Intermediador turistica
Viajes Corazon s.l. treedt uitsluitend op als tussenpersoon tussen de opdrachtgever en dienstenleverancier, betaling van de gereserveerde diensten vindt plaats op La Palma bij aankomst aan de dienstenleverancier.

Viajes Corazon s.l. beheert en onderhoudt de volgende website`s:


Viajes Corazon s.l. kent twee socios/ eigenaren te weten Marie Anne Oude Alink en Siepko Wenning.
Telefoonnummer: 0034922487518. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het kantoor in El Paso is open voor bezoek op werkdagen van 10 tot 12 uur.

De opdrachtgever ontvangt een boekingsovereenkomst waarin de opdrachtgever een overeenkomst aangaat met de dienstenleverancier. De betreffende voorwaarden kunnen per aanbieder van diensten verschillen en zijn vastgelegd in de betreffende dienstvoorwaarden.

Er worden geen pakketreizen aangeboden. Wel kan er in een boekingbevestiging, zoals bij de rondreis, meerdere overeenkomsten worden afgesloten waarvoor de opdrachtgever voor ieder  te leveren dienst door derden afzonderlijk een overeenkomst aangaat met voor iedere dienst daarbij behorende voorwaarden. 

Viajes Corazon s.l. is verantwoordelijk voor  het verstrekken van de juiste informatie en de vastlegging van de reservering tussen de opdrachtgevers en de aanbieder. Viajes Corazon s.l. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de uitvoer van de vastgelegde diensten van derden. Voor het verlenen van deze administratieve diensten gelden de eigen boekingsvoorwaarden van Viajes Corazon s.l.

Bij het vastleggen van een reservering door Viajes Corazon s.l. gaat de opdrachtgever een (bindende) overeenkomst aan met de verhuurder of aanbieder van diensten. De boeking is geldig vanaf het moment dat de opdrachtgever zijn akkoord heeft gegeven; de boekingsvoorwaarden zijn hierop van toepassing.

De dienstvoorwaarden van de dienstverlener zijn van toepassing op de overeenkomst tussen de opdrachtgever en de dienstverlener. De voorwaarden van de gereserveerde diensten kunnen per dienst verschillen en zijn bijgevoegd en daarmee onderdeel van de dienstovereenkomst.

Klachten over de gereserveerde diensten dienen zo spoedig mogelijk bij de daarvoor verantwoordelijke accommodatiehouder, autoverhuurder of organisator van excursies worden gemeld. Wanneer klachten niet naar wens worden opgelost, kan Viajes Corazon s.l. desgewenst als bemiddelaar trachten om tot een bevredigende oplossing te komen.

Betaling:
De bij aankomst op La Palma te betalen bedragen aan de accommodatiehouder en/of autoverhuurder en/of organisator van excursies, staan vermeld in de boekingsbevestiging. De betaling van de gereserveerde accommodatie vindt plaats op La Palma op de dag van aankomst en wordt voldaan zonder tussenkomst van Viajes Corazon s.l. aan de dienstverlener/verhuurder. 
Viajes Corazon s.l. brengt een van te voren aan de klant bekend gemaakte vergoeding in rekening voor het verlenen van haar diensten als tussenpersoon.

Rondreis
Viajes Corazon s.l. spreekt van een rondreis wanneer Viajes Corazon s.l. als tussenpersoon voor een periode van een of meer dagen, de bemiddeling verzorgt voor meerdere onderkomens. Er is hierbij geen sprake van een pakketreis omdat de rol van Viajes Corazon zich uitsluitend beperkt tot bemiddelaar tussen de opdrachtgever en de afzonderlijke accommodatiehouders.  

De opdrachtgever gaat voor iedere door Viajes Corazon geboekte accommodatie een overeenkomst aan met de betreffende accommodatiehouder aan. De door de accommodatiehouder gehanteerde voorwaarden worden per geboekte accommodatie vastgelegd in de boekingsbevestiging. De betaling van de gereserveerde accommodaties vindt plaats bij aankomst bij de verschillende accommodatiehouders zonder tussenkomst van Viajes Corazon s.l.

De opdrachtgever betaalt aan Viajes Corazon s.l. voor de geleverde bemiddeling.  Viajes Corazon s.l. is verantwoordelijk voor de juiste vastlegging van de boeking en de juiste overdracht van gegevens en informatie tussen de opdrachtgever en de dienstenleverancier. 

Viajes Corazon s.l. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gereserveerde accommodaties. Klachten over de gereserveerde diensten dienen zo spoedig mogelijk bij de daarvoor verantwoordelijke accommodatiehouder, autoverhuurder of organisator van excursies worden gemeld. Wanneer klachten niet naar wens worden opgelost kan Viajes Corazon s.l. desgewenst als bemiddelaar trachten om tot een bevredigende oplossing te komen.
De betaling van de accommodaties en de auto vinden plaats bij aankomst op La Palma aan de accommodatiehouders en de autoverhuurder. De betaling van de administratiekosten, de wandelkaart, de autokaart en de bemiddelingskosten worden voor aanvang van de rondreis voldaan aan Viajes Corazon s.l.

Wijzigingskosten

Voor het wijzigen van de boekingsbevestiging kan Viajes Corazon s.l. tot 60 euro wijzigingskosten in rekening brengen. De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de informatie die nodig is om een correcte reservering tot stand te brengen en uit te voeren.

Vliegen naar La Palma.
Via de websites van Viajes Corazon s.l. geven we een compleet overzicht van alle beschikbare vluchten en tarieven naar La Palma. Viajes Corazon s.l. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze informatie en de uitvoering van de aangeboden diensten door de genoemde vliegtuigmaatschappijen. 

Viajes Corazon s.l. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het door de klant onjuist boeken van de vliegtickets naar bijvoorbeeld Las Palmas. 

Viajes Corazon s.l. bemiddelt niet bij het boeken van vliegtickets maar kan wel op verzoek de opdrachtgever informatie verstrekken over de prijs van een retour naar La Palma. Viajes Corazon s.l. kan de opdrachtgever in contact brengen met het reisbureau The Travel Club in Stiens die de gehele verantwoordelijkheid op zich neemt en de gehele afhandeling, zoals de betaling, zal verrichten. Het reisbureau The Travel Club  is aangesloten bij de SGR en de ANVR. Via dit reisbureau wordt ook een bijdrage gevraagd voor het calamiteitenfonds. Viajes Corazon ziet het in contact brengen van de opdrachtgever met het reisbureau The Travel Club als een service en brengt hiervoor niets extra in rekening.

Annuleren
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd: 
a. bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling. 
b. bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag:  35% van de reissom. 
c. bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom; 
d. bij annulering vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom; 
e. bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom; 
f.  bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 
90% van de reissom; 
g. bij annulering op de vertrekdag of later: de volle reissom.

We adviseren om een reis en aan annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleren dient schriftelijk of per fax voorzien van een handtekening plaats te vinden.

Annulering door Viajes Corazon s.l.
Wanneer er sprake is van overmacht zoals brand of stormschade of een andere bindende reden waardoor de dienstverlener niet aan zijn verplichtingen kan voldoen waardoor van de in de boekingsbevestiging vastgelegde  accommodatie geen gebruik kan worden gemaakt, zal Viajes Corazon s.l. een alternatief aanbieden en dit communiceren met de opdrachtgever. Wanneer gekozen wordt voor een duurder alternatief zijn de meerkosten voor de opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever niet akkoord gaat met het geboden alternatief zal Viajes Corazon s.l. de boekingskosten terugstorten op de rekening van de opdrachtgever en wordt de boeking als ontbonden beschouwd.


Ons doel is om opdrachtgevers die wij gasten noemen in contact te brengen met het mooiste en beste dat La Palma heeft te bieden. 

Vragen en opmerkingen zijn welkom. Stuur je e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Marjan Oude Alink en Siepko Wenning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version