Wij op La Palma

Inloggen
Wij zijn Marjan en Siepko, we hebben samen twee kinderen en wonen sinds het jaar 2000 op La Palma. Tijdens onze eerste vakantie op La Palma werden we zo enthousiast over het eiland dat we besloten om ons er te gaan vestigen. 
 
 

La Palma is het helemaal!

 


We hadden het geluk dat we direct aan de slag konden als reisbegeleider en wandelgids. Google bestond nog maar een paar jaar en de website van Oceaanzicht was direct bij de eerste tien zoekresultaten te vinden. Oceaanzicht was geboren. 
 

We zijn nog altijd even enthousiast over La Palma en trekken er nog regelmatig op uit om over het eiland te struinen, voor een duik in de oceaan of om lekker te eten in een restaurantje aan de kust bij ondergaande zon. 

Om het mooiste dat het eiland heeft te bieden te kunnen ontdekken tijdens de vakantie op La Palma hebben we speciaal voor onze gasten een reisgids geschreven, boordevol tips en wandelingen. 

Neem contact met ons op en geniet straks van het prachtige La Palma met haar zachte klimaat, de imposante natuur, de gezellige strandjes en een comfortabel vakantiehuis met zicht over de Atlantische Oceaan. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantoor van Oceaanzicht in El Paso, La Palma.
 Siepko Wenning
Siepko Wenning

La Palma fascineerde me vanaf het eerste moment. Vrienden lieten me een driedimensionale kaart van het eiland zien. Midden op deze kaart bevond zich een diepe krater met toppen van meer dan 2000 meter hoog, in het noordoosten was een laurierbos met bronnen en watervallen zichtbaar, een ruggengraat van vulkaantoppen deelde het eiland in twee delen.


De bestemming La Palma voor de eerstvolgende vakantie stond vast.Na deze vakantie zijn we teruggekeerd naar Nederland om onze banen op te zeggen en onze spullen te pakken. Twee weken later woonden we op La Palma en was ik hier aan het werk.
Marjan Oude Alink

Een besluit is zo genomen, maar achteraf kun je toch zeggen dat het een hele stap was om naar La Palma te komen. Een stap waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad. Het is heerlijk om op La Palma te wonen.


De natuur is prachtig en verveelt nooit, de oceaan is dichtbij, het klimaat zonnig en zacht en de mensen zijn hier bijzonder aardig. Ik voel me hier erg gelukkig. 
 
 
 
 
Marjan Oude Alink
   
Mees (1999) 

Hallo ik ben Mees. Ik ben geboren in Nederland maar opgegroeid op La Palma. Mijn hobby´s zijn computeren, basketbal, surfen, duiken en reizen. Ik wil later een sportschool beginnen. 
 
Mees als een vis in het water.
Bodee (1991) 

La Palma is een geweldig eiland voor kinderen om op te groeien maar om er werk te vinden is erg moeilijk. Ik heb daarom na mijn opleiding de sprong genomen naar Berlijn waar ik nu werk in de receptie van een groot hotel.
 
Bodee
La Palma met Oceaanzicht  
Vakantie op La Palma is zo veel mogelijk genieten van fraaie vergezichten, fysieke activiteiten zoals wandelen in de natuur, de intense kleuren van het landschap, de zuivere lucht, de warmte van de zon, lekker eten en de aangename tinteling na een verfrissende duik in de oceaan. Het organiseren van jouw vakantie naar La Palma is een grote verantwoordelijkheid die we serieus nemen. We hebben er om deze reden bewust voor gekozen om klein te blijven waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen die we je graag willen geven.
   

Oceaanzicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Calle Taburiente 6, 38750 El Paso, La Palma
Viajes Corazon S.L. ESB38935854
 

Oceaanzicht wordt op La Palma vertegenwoordigd door Viajes Corazón, S.L. en staat ingeschreven bij Agencia Tributaria onder nummer: ESB38935854. De naam Viajes Corazón, S.L. is wettelijk geregistreerd in het Registro Mercantil Central. De Sociedad Limitada Viajes Corazón heeft twee leden te weten: Marian Oude Alink en Siepko Wenning die tevens zorg dragen voor de organisatie op La Palma. Viajes Corazón heeft zijn thuisbasis in Spanje op het Canarische eiland La Palma en kan daardoor zijn gasten ter plaatse van dienst zijn.

Viajes Corazon S.L. staat tevens gerigistreerd als Intermediador Turistica onder nummer I.0003190.1


Via de website www.lapalma-oceaanzicht.nl kan een vakantiehuis op La Palma worden gereserveerd. Tevens kan Oceaanzicht bemiddelen bij de huur van een auto en het zoeken van een vlucht naar La Palma en het organiseren van een rondreis.

Oceaanzicht El Paso

De making-of van de website. Lees meer...

 

 

 

Laatst bijgewerkt op dinsdag 19 juli 2016 16:25

Hits: 52649

Desktop version