Mountainbiken op La Palma, Canarische eilanden

Mountainbiken op La Palma. 
Op La Palma zijn verschillende aanbieders die werkelijk alles voor je kunnen organiseren. Je eigen fiets kun je thuislaten, het materiaal dat wordt aangeboden is van uitstekende kwaliteit en de tochten zijn enerverend. Bezoek voordat je van start gaat een of meerdere mountainbikeshops op La Palma. Je maakt dan kennis met de gids die je kan informeren over de tochten die de komende dagen op het programma staan.
 
Op La Palma kan een mountainbike worden gehuurd om zelfstandig mee op pad te gaan. De meeste shops kunnen ook het transport voor je organiseren. Kijk er niet raar van op dat je in het Duits zal worden aangesproken. 
 
 
 

Adrenaline verhogend

 
 
Veel informatie en antwoorden op je vragen kun je voor aanvang van de vakantie vinden op de verschillende websites van de mountainbikeshops. De Bike guide is een prettige gids met enkele routes die individueel kunnen worden gefietst. 


Wij kunnen voor je een auto organiseren met fietsdrager wanneer je zelfstandig op pad wil gaan.
Afdaling met bike vanaf refugio El Pilar naar Los Llanos. 
Afdaling met bike over het bergpad naar het strand van Tazacorte. 

 

Sigi Wagner van Magic-Bike zet zijn bike regelmatig op het vliegtuig om in de verste uithoeken van de wereld te gaan fietsen. Maar altijd komt hij weer terug naar zijn geliefde eiland La Palma waar hij in Los Llanos zijn Magic Bikes verhuurt en tochten organiseert. Bike Station verhuurt mountainbikes en organiseert vanuit Puerto Naos tochten over het gehele eiland. 
Met Sigi (Duits, Spaans, Engels) beleef je een magic-tour!
Meer informatie: magic-bike-lapalma.com


Bike en Fun opereert vanaf 1993 vanuit Los Llanos met drie gidsen, een technicus en met meer dan veertig mountainbikes in topconditie. Duitse degelijkheid met de laatste modellen bikes. 
Voor wie zonder gids op pad gaat, is er de Bike Guide met 19 mountainbike-tours (Duits). Te verkrijgen op La Palma en te bestellen via de betere boekhandel. ISBN 3-7633-5015-2 (9783763350155).

Foto 1 en 3: Magic-Bike. Foto 2: Bike en Fun
La Palma vakantiehuizen

La Palma Oceaanzicht

Calle Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
La Palma
La Palma Vakantiehuizen
Stel een vraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version