Parapenten op La Palma

La Palma biedt ideale omstandigheden voor het beoefenen van parapenten. Het gehele jaar door kan er worden gevlogen. De beste periode voor een aangename vlucht zonder al teveel turbulentie is van september tot mei.
 

Zweven als een vogel

 
 
Er is een levendige parapent-scene in en rond Puerto Naos. De beste manier om je te laten informeren doe je door een parapenter aan te spreken op de boulevard.
Javier is de grote man om te vriend te houden. Hij is de eigenaar van de Take-off boven Puerto Naos en regelt het transport en de vergunningen. De naam van zijn website is Palmaclub.

Zweven als een vogel boven Puerto Naos, La Palma.
Duo-sprong in Puerto Naos. Instructeurs komen en gaan met de snelheid van de wind waardoor ik op dit moment niet op de hoogte ben met wie je de komende periode een duo-sprong zou kunnen maken. Of stel je in contact met Luk Van Sand van Cool Vision. Hij heeft meerdere malen op La Palma gevlogen en kan je mogelijk meer informatie geven. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op La Palma organiseer je een duo-sprong zelf  door in contact te treden met de parapenters op de boulevard van Puerto Naos. Zij hebben de meest actuele informatie over de weersomstandigheden en kunnen je informeren over de mogelijkheden. Hou er rekening mee dat de prijs van een sprong de honderd euro overstijgt.
Uiteraard kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor als de landing iets minder zacht uitvalt. 

We wensen je een aangename vlucht en een veilige landing!
Parapenten op La Palma. Regel een duo-sprong op de boulevard van Puerto Naos.
La Palma, vakantiehuizen met Oceaanzicht Foto 1 en 2: Katia Swillo

La Palma Oceaanzicht

Calle Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
La Palma
La Palma Vakantiehuizen
Stel een vraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version