Tijarafe, landelijk gelegen vakantiehuizen in het zonnige westen van La Palma 

Tijarafe is een landelijke streek op La Palma met ongeveer 3000 inwoners dat eenmaal per jaar ontwaakt wanneer duizenden mensen zich samendringen op het kerkplein van het dorp voor het feest van de duivel. 
 

In de dorpskern van Tijarafe bevinden zich een supermarkt, een cafeteria en enkele lokale barretjes. El Bodegon is een plaatselijke tapasbar. 
Enkele kilometers ten noorden van Tijarafe kun je goed eten in het restaurant Muralla. Vanaf je tafel kijk je uit over de oceaan.
 

De kloof Angustias vormt een natuurlijke grens tussen het drukkere Dal van Aridane en het landelijke Tijarafe. Het klimaat van Tijarafe is droog en zonnig.
Tijarafe in het zonnige westen van La palma tussen Puntagorda en Tazacorte

Vakantiehuizen in Tijarafe

Cameleon, villa met zwembad in Tijarafe Picos, sfeervol huis met zwembad en sauna, Tijarafe, La Palma   Pedro, vakantiehuis met zwembad, Tijarafe, La Palma
Cameleon                                      Picos    Pedro
Era, villa op La Palma in Tijarafe   Fernando, stil en zonnig gelegen vakantiehuis op La Palma   Yoya, landelijk gelegen vakantiehuis, Tijarafe, La Palma
Era                                      Fernando    Yoya
Vila la Hoya met zwembad, Tijarafe, La Palma   Limon, puur La Palma!   Palmeras, compleet ingericht huisje met oceaanzicht
Vila la Hoya
                                     Limon    Palmeras
La Palma   Villa Orion met zwembad, Tijarafe, La Palma   Vliegtickets La Palma
La Palma   Villa Orion   Vliegtickets La Palma
La Punta is een klein dorp tussen Tazacorte en Tijarafe. De streek la Punta is beschut gelegen achter de hoogste toppen van la Palma. Het klimaat is hierdoor het gehele jaar door zacht en zonnig. Op het plein naast de bar zitten vaak oudere mannen domino te spelen. Een groot aantal van hen is terug gekeerd na gewerkt te hebben als Spaanse gastarbeider in Engeland en Nederland. 

In het dorpje La Punta bevindt zich een buurtsuper en een lokale bar waar ook een stevige maaltijd gegeten kan worden. Op de vruchtbare hellingen buiten het dorp bevinden zich de landelijk gelegen vakantiehuizen van Oceaanzicht.  Ideaal voor rustzoekers en wandelaars. Het strand van Tazacorte is in ongeveer 25 minuten te bereiken.
 
Reactie Cor en Thera Tabak: Tijarafe bleek een gouden greep want de noordwestkust en ook de wandelingen daar, vonden wij het mooiste.  Alles prima geregeld door jullie. Wellicht tot een volgende keer. 
Landelijk gelegen vakantiehuizen in Tijarafe
De weg van Tijarafe naar het Dal van Aridane en Tazacorte.
Het strandje Playa de La Veta is alleen te voet te bereiken.
Landelijke streek met rustig gelegen vakantiehuizen met zeezicht.
Vakantiehuizen in Tijarafe omgeven door boomgaarden met avocadobomen
Drakenbloedboom in een kloof tussen Tijarafe en Puntagorda.

La Palma Oceaanzicht

Calle Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma
www.lapalma-oceaanzicht.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sitemap
La Palma
La Palma Vakantiehuizen
Stel een vraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version