Vakantiehuizen aan zee in het westen van La Palma, Tazacorte en Puerto Naos 

Zonnig gelegen vakantiehuizen en appartementen gelegen aan zee op La Palma.
De meeste uren zon en de hoogste temperaturen vind je op La Palma aan zee tussen Tazacorte, Puerto Naos en El Remo. De rotskust is hier steil met enkele stranden zoals het palmenstrand met boulevard van Puerto Naos, het gemoedelijke Charco Verde met het beste zwemwater, en het strand van Tazacorte met de meeste uren zon van Europa. 


De kust van La Palma is niet, zoals in vele andere zon-en-strand- bestemmingen wel het geval is, vol gebouwd met hotels en appartementen. Zelfs in de badplaats Puerto Naos met het grootste strand van het eiland staat maar één hotel en worden de meeste appartementen niet door toeristen maar door de Palmeros zelf bewoond.  

Voor wie speciaal naar La Palma komt voor het contact met de oceaan, de zon en de warmte is de kuststrook absoluut "the place to be". 
Kuststrook tussen Tazacorte en El Remo

Vakantiehuizen in de kuststrook

Atlantico,overweldigend dakterras in Puerto Naos, La Palma Vakantiehuis Eden, aan zee met zwembad op La Palma Bayana, huis aan zee gelegen bij Puerto Naos, La Palma
Atlantico           Eden                     Bayana
Girasol, vakantiehuis met veel privacy, Tazacorte, La Palma La Palma met Oceaanzicht
Girasol              
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Kuststrook La Palma, meer informatie

De zwarte lavastranden van La Palma behoren niet tot de beste of de meest trendy beaches ter wereld maar gemoedelijk is het er wel. 
Het grote voordeel van het zwarte lavazand is dat het niet op de huid plakt, zoals het fijne zand van de Noordzeekust dat wel doet. 
Het subtropische klimaat in combinatie met het vlakke land is ideaal voor het verbouwen van bananen. Meer dan 90% van de kuststrook is er mee begroeid. 
Wanneer we uit eten gaan met de familie, dalen we bij voorkeur af naar een restaurant in El Remo, Tazacorte of Playa de Los Guirres. De locaties direct aan de Atlantische Oceaan met zicht op de ondergaande zon zijn eindeloos. 
Goed nieuws voor wie liever zonder badpak op La Palma te water gaat: het strand dat grenst aan de dijk van de haven van Tazacorte is sinds kort een naaktstrand. 
Het strand met palmen van Puerto Naos.
Het strand van Puerto Naos
Boulevard van Tazacorte met restaurants en terrassen.
Badplaats Puerto Naos.
Strand van Tazacorte en bananen.
Restaurant Los Guirres
Restaurant an de kust in El Remo
>>>> terug naar vakantiehuizen La Palma 

La Palma Oceaanzicht

Calle Taburiente 6
38750 El Paso, La Palma
www.lapalma-oceaanzicht.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sitemap
La Palma
La Palma Vakantiehuizen
Stel een vraag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desktop version